formacio-prevencio-andorra

Vigilància de la Salut

Objectiu:

Moltes vegades, quan parlem d’hàbits saludables, el primer que ens ve al cap és “no fumar”, “menjar bé”, “moure’ns” i poques vegades pensem en la importància de “dormir bé”. I dormir bé no és tan sols dormir suficients hores, sinó també que el nostre son sigui reparador, de qualitat, que ens aixequem descansats i de bon humor. D’altra banda, en segons quines circumstàncies i professions, ens interessa conèixer com evitar quedar adormits durant el treball i com agafar el son per aconseguir el descans adequat, encara que sigui a hores poc convencionals.

Temari:

La formació es distribueix en 1 hora per la jornada informativa i 1 sessió d’1 hora per la jornada de sensibilització.

Detalls de la formació:

Destinataris: 

1) Jornades d'informació dirigides a departaments de RRHH, per tal de donar a conèixer el programa de la campanya. S’obtindrà la informació per poder decidir sobre la conveniència d'aplicar la campanya als plans anuals. 
2) Jornades de sensibilització dirigides a treballadors interessats amb la finalitat de donar estratègies per canvi de l’hàbit de son i millorar-ne la qualitat.

Durada: 2 Hores

Modalitat: Formació Presencial

Formadors: 

Meritxell Viñas, Doctora en Medicina del Treball
Estefanía Rodríguez, Diplomada Universitària Infermera.

Nº Assistents: El grup màxim serà de 20 persones a la jornada informativa, i de 20 treballadors a la sessió de sensibilització. El grup mínim ha de ser de 8 persones.

Preu: A consultar.

formació en dormir bé

SOL·LICITA MÉS INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS

He llegit i accepto la clàusula d'informació sobre Protecció de Dades