formacio-prevencio-andorra

Vigilància de la Salut

Objectiu:

Descripció:

És important ajustar el nostre lloc de treball a les nostres característiques per així treballar més còmodament. Tot i així, els mals hàbits posicionals, la falta d’escalfament i estiraments, poden provocar alteracions al sistema osteomuscular i molèsties sobretot a nivell cervical i lumbar.

Objectiu:

No tots som iguals. Hem d’ajustar el nostre lloc de treball a les nostres característiques i necessitats. Els llocs de treball han de compli amb uns ajustos mínims perquè la majoria de la població pugui exercir la professió sense resultar lesionada. També hem de saber quines són les postures ergonòmiques correctes i quin exercicis podem fer fàcilment al nostre lloc de treball.

 

Temari:

Detalls de la formació:

Destinataris: 

Combinant 1/2h teòrica amb 1h de pràctica, va dirigit a treballadors interessats en adoptar estratègies per ser conscients de la salut postural, que consisteix a mantenir una posició correcta en estar de peu, assegut, dormint, carregar pesos o en ajupir-se.

Durada: 1.5, distribuïdes en 1 hora per la jornada formativa i 1/2 hora per fer els qüestionaris. Hores

Modalitat: Formació Presencial, Formació Online

Formadors: 

Personal sanitari metges, infermers/as i fisioterapeuta.

Nº Assistents: Les formacions in company són per 15 persones. Les formacions que és fan a les nostres instal·lacions tenen un aforament de fins a 15 persones.

Preu: A consultar.

SOL·LICITA MÉS INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS

    He llegit i accepto la clàusula d'informació sobre Protecció de Dades