formacio-prevencio-andorra

Vigilància de la Salut

Objectiu:

Descripció:

Aquesta formació mostra als assistents les implicacions sobre la salut tant física com mental, així com les eines per pantejar-se deixar l’hàbit de beure alcohol.

L’alcohol es considera una droga per l’Organització Mundial de la Salut i actua de la mateixa forma que altres drogues com la cocaÏna i la heroïna.

Objectiu:

Sensibilitzar sobre la problemàtica de l’alcohol, donar els coneixements pels que no beuen perquè continuïn sense beure i, pels que beuen, deixin de beure.

A travès d’enquestes individuals i anònimes els assistents podran valorar de manera objectiva quin tipus de relació tenen amb l’alcohol, addicció, motivació per deixar de beure, etc.

 

Temari:

Detalls de la formació:

Destinataris: 

Dirigit a treballadors, amb la finalitat de donar a conèixer les conseqüències sobre la salut, valorar objectivament la seva relació amb l´alcohòl i estratègies d'abandonament, manteniment i prevenció de recaigudes.

Durada: 1.5, distribuïdes en 1 hora per la jornada formativa i 1/2 hora per fer els qüestionaris. Hores

Modalitat: Formació Presencial, Formació Online

Formadors: 

Personal Sanitari metges i infermeres.

Nº Assistents: Les formacions in company són per 15 persones. Les formacions que és fan a les nostres instal·lacions tenen un aforament de fins a 15 persones.

Preu: A consultar.

SOL·LICITA MÉS INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS

    He llegit i accepto la clàusula d'informació sobre Protecció de Dades