formacio-prevencio-andorra

Vigilància de la Salut

Objectiu:

Descripció:

Aquesta formació és per donar a conèixer els factors de risc cardiovascular, com actuen i com podem fer per evitar tenir un infart agut de miocardi o un ICTUS. Es tracta d’una formació amena i entenedora que permet canviar els mals hàbits i poder gaudir d’una vida mes saludable.

El cor és una màquina que treballa en una vida mitja de 82 anys, batega més de tres mil milions de vegades sense parar. Mereix la nostra atenció.

Objectiu:

Les malalties cardiovasculars són la principal causa de mort al món, segons l’OMS i la primera causa de mort a la feina als països industrialitzats. És cert que el risc de patir una malaltia cardiovascular augmenta amb l’edat (a partir del 35 anys) i hi ha persones que tenen més possibilitats de patir-la que d’altres, però si cuidem el nostre cor de manera anticipada podem reduir el risc de patir-les.

 

Temari:

Detalls de la formació:

Destinataris: 

Dirigit a treballadors interessats en millorar la seva salut i adquirir hàbits saludables. Conèixer quines son les causes de les malalties cardiovasculars que poden disminuir la seva incidència en més d’un 70%; a part de millorar la salut en general i disminuir l’aparició d’altres malalties cròniques.

Durada: 1.5, distribuïdes en 1 hora per la jornada formativa i 1/2 hora per fer els qüestionaris. Hores

Modalitat: Formació Presencial, Formació Online

Formadors: 

Personal Sanitari metges i infermeres.

Nº Assistents: Les formacions in company són per 15 persones. Les formacions que és fan a les nostres instal·lacions tenen un aforament de fins a 15 persones.

Preu: A consultar.

SOL·LICITA MÉS INFORMACIÓ SENSE COMPROMÍS

    He llegit i accepto la clàusula d'informació sobre Protecció de Dades