Solucions a mida en prevenció de riscos laborals

Unida Qualitat i Prevenció neix de l’aliança estratègica de dues empreses pioneres al Principat d’Andorra: ASSEGURPREVENCIÓ i PRINCIPAT QUALITAT I PREVENCIÓ. La dilatada experiència en la prevenció de riscos laborals i en la implantació de sistemes de gestió a les empreses que sumen totes dues, són garantia de professionalitat, eficiència i coneixement.

Cap a un nou paradigma

L’objectiu fundacional de la nova empresa és contribuir a implantar la prevenció de riscos laborals al Principat d’Andorra i fer-ho anant més enllà de l’estricte marc normatiu, ja que creiem en els beneficis que per als treballadors té una correcta implementació de la cultura preventiva i la millora que representa per a les organitzacions, la integració de la prevenció en els sistemes de gestió de les empreses.

Dedicació i esforç en favor de la millora contínua del nostre país

Unida Qualitat i Prevenció vol ajudar a que el país assoleixi uns nivells en la prevenció de riscos laborals iguals o superiors als de la Unió Europea. Entenem que un mercat dinàmic i flexible com el nostre no pot aspirar a menys i per això estem convençuts que la formació, la millora continua i la conscienciació constant són imprescindibles i per a fer-ho possible calia unir esforços i crear un projecte més fort i ambiciós.

Serveis Unida Qualitat i Prevenció

Unida Qualitat i Prevenció ofereix serveis en 4 grans àrees:

Prevenció tècnica de riscos laborals
Formació
Sistemes de gestió i auditories
Vigilància de la salut 

Missió

Unida Qualitat i Prevenció és una empresa dedicada a l’assessorament i formació en prevenció de riscos laborals, que té per objectiu satisfer les necessitats dels seus clients i aportar avantatges competitives amb la seva intervenció.

Visió

Unida Qualitat i Prevenció vol ser el líder i referent al Principat d’Andorra en l’assessorament, certificació i formació en les àrees de prevenció de riscos laborals, qualitat, medi ambient i sostenibilitat, per tal de satisfer les necessitats presents i futures dels seus clients i vol fer-ho mitjançant la integració de serveis tot acompanyant-los en la seva internacionalització, contribuint així a la generació d’avantatges competitius per als seus clients i afavorint la millora dels seus negocis.

Principis de gestió

Unida Qualitat i Prevenció se sustenta en unes creences i/o principis de gestió que li marquen el camí cap a la seva visió:

• Integritat
• Imparcialitat
• Orientació al client
• Compromís

Valors culturals d’Unida Qualitat i Prevenció

01.

INTEGRITAT

Implicació

Treball ben fet

Professionalitat

Responsabilitat

Valor

02.

IMPARCIALITAT

Independència

Objectivitat

Igualtat de tracte

03.

ORIENTACIÓ AL CLIENT

Confidencialitat

Vocació de servei

Proximitat

Seguretat

Confiança

Qualitat

Sostenibilitat

Eficiència

Productivitat

Reducció del risc

04.

COMPROMÍS

Lideratge

Cooperació

Orientació a la millora contínua

Compromís del personal

Innovació

Emprenedoria