PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

3.0 – Informació addicional (general)
PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS (Informació addicional)
Responsable del tractament Dades del responsable GRUP QUALITAT I PREVENCIÓ
C/ de la Constitució nº22, Edifici Salita Parc Bloc D, Baixos – AD700 ESCALDES-ENGORDANY
A711506K
Tel. +376 73 04 73
unidaqp.com / assegurprevencio.com / gruppirineu.com / europrincipat.com
Contacte del DPD dpd@unidaqp.com
Termini de conservació Atenent al principi de limitació, les dades seran tractades de forma explícita i legítima.
La previsió legal que obliga a conservar-les per raons fiscals i comptables, i a conservar-les per a tenir-les a disposició d’una entitat pública competent. Podran conservar-se més temps amb fins d’arxiu històric o estadístic, tret que s’exerceixi oposició i/o cancel·lació.
Destinataris Destinatari de la cessió Empreses que formen part del Grup Qualitat i Prevenció
Finalitat de la cessió Enviament de la informació publicitària de les societats que formen part del Grup Qualitat i Prevenció.
Legitimació de la cessió Base jurídica del tractament:
Interès legítim
Consentiment de l’interessat
Obligació legal
Interès públic
Moviments internacionals de dades S’efectuaran dins el context de les ofertes d’activitats, productes i serveis.
Transferència internacional S’efectuaran dins el context de les ofertes d’activitats, productes i serveis.
Encarregats de tractament Les dades podran ser cedides a proveïdors amb accés a dades, amb qui es formalitza les obligacions i responsabilitats que assumeixen en el tractament de les dades, en qualitat d’Encarregat de Tractament.
Drets Quins drets té? Té dret al fet que li confirmem si estem tractant dades seves
Dret a accedir a les seves dades, rectificar-les si són inexactes o suprimir-les particularment si ja no és necessari tractar-les.
En determinats casos podrà sol·licitar la limitació del tractament, en aquest cas les utilitzarem únicament per a l’exercici o defensa de reclamacions.
En determinats casos podrà oposar-se al fet que tractem les seves dades i deixarem de tractar-les, tret que motius legítims imperiosos o l’exercici o defensa de possibles reclamacions.
Dret a revocar el consentiment.
Com pot exercitar-los? Per exercitar els drets haurà de presentar un escrit en l’adreça a dalt assenyalada o enviar un E-mail a dpd@unidaqp.com. Haurà d’especificar quin d’aquests drets sol·licita sigui satisfet i, al seu torn, haurà d’acompanyar-se de la fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent. En cas que actués mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d’aportar també un document que acrediti la representació i document identificat del mateix.
Si vol disposar d’un model per a això podrà utilitzar un model oficial de l’APDA: https://www.apda.ad
Possibilitat de reclamar davant de la AEPD Així mateix li informem que quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets o la forma d’exercir-los podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control. Si vol conèixer més informació sobre aquest dret i com exercir-ho pot dirigir-se a l’APDA: http://www.apda.ad/ Tel. (+376) 808 115. Carrer Doctor Vilanova, 15-17 (planta-5) -Edifici del Consell General- AD500 Andorra la Vella (Principat d’Andorra).